0
WEBBSHOP

Om Bageri Passion

Hos Bageri Passion förenas tre generationers hantverksskicklighet med inspiration från hela världen.

Vi tänker på helheten och gör våra inköp med tanke på vår planets välbefinnande. Vår andel ekologiska inköp ökar för varje år som går och vi väljer alltid ekologiskt när det gäller de viktigaste råvarorna som mjöl, socker och grönsaker. Men vi kör inte 100 procent ekologiskt. Vi bakar också på olika kulturvetemjöl såsom enkorn, emmer och dinkel.

Vi bakar allt på plats i vårt bageri i Sundbyberg varje dag från måndag-söndag.

Vi har ett stort utbud av veganska produkter såsom semlor, bröd och bakverk osv.

Nästan alla bröd från Bageri Passion bakas i bageriets anrika stenugn. En stenugn skiljer sig mycket från moderna ugnar, arbetet är mer tidskrävande men ger en betydligt högre och jämnare brödkvalité. Stenugnsbakat ger en spröd skorpa och ett saftigare bröd. Den höga kvalitén visar sig även på bageriets konditorivaror.

Bakery image
Bakery imageBakery image

Vi bakar ekologiskt

Vi bakar idag uteslutande med ekologiskt mjöl, riktigt smör och äkta grädde. Allt bakas med omsorg och finess.
Se våra produkter

Följ oss på Instagram


Se vårt kaffebröd

Se vårt kaffebröd

Se våra tårtor

Se våra tårtor

Bakery photo